ComInTec torque limiters (veiligheidskoppelingen) zijn mechanische veiligheids componenten en genieten de voorkeur boven elektronische veiligheidsvoorzieningen door een betere response tijd, verbeterde betrouwbaarheid, uitstekende configuratie flexibiliteit, eenvoudige montage en afstelling, en gebruik bij hoge snelheden in moeilijke omgevingen. Nadelen elektronische systemen: grotere vertragingstijd, veel potentiële factoren als oorzaak van fouten, configuratie en beheercomplexiteit. De montage van onze mechanische koppelbegrenzers zijn derhalve noodzakelijk voor een betrouwbare en volledige bescherming, teneinde de veiligheid voor de machine te verbeteren, volgens de nieuwe EN ISO 13489-1 standaarden, waardoor de gemiddelde uitvaltijd gereduceerd wordt.

Voordelen ComInTec producten:

 1. Lange levensduur van het product met een continue betrouwbaarheid.
 2. Optimale bescherming tegen omgevingscondities.
 3. Eenvoudige montage voor in-line en parallelle transmissies.
 4. Eenvoudige instelling en aanpassing.
 5. Zeer nauwkeurige en snelle bescherming van de machine.
 6. Speciale uitvoeringen voor specifieke toepassingen mogelijk.
 7. Concurrerende prijzen zonder concessies aan de kwaliteit te hoeven doen.
 8. "Made in Italy" met gecertificeerde kwaliteit.

Product-range:

 1. "DF": Eenvoudig, economisch en geschikt voor de droge en stoffige omstandigheden.
 2. "EDF / F": Compact en low-cost kogel versie verkrijgbaar met kettingwiel of flens. "DSS of DSR": Hoge stabiliteit en te synchroniseren in verschillende posities. Veel montage mogelijkheden mogelijk.
 3. "DSS / SG": Onmiddellijke afsluiting zonder enig rest-moment.
 4. "DSA": Geschikt voor beperkte compressie- en trekkrachten op mechanismen. "AP": Mogelijkheid van het variëren van koppel tijdens het bedrijf waardoor volledige ontkoppeling met vrijloop.
      
      

Social Share: