Miniature Medical kruiskoppelingen

Precies wat de dokter besteld

Miniatuur Universal Belden de gewrichten, met een buitendiameter van slechts 0,315 "[8 mm], zijn perfect voor kleine machines, zoals medische apparatuur waar de ruimte beperkt is. stockphoto 6Oorspronkelijk ontwikkeld in roestvrij staal voor een handleiding werkend apparaat, miniatuur gewrichten Belden's zijn nu beschikbaar in legering thermisch behandeld staal. Terwijl de standaard koppelingen zijn voorzien van een operationele hoek van afbuiging van maximaal 35 °, kunt u verzoeken om gewijzigde versies met een hogere hoek van afbuiging, of zelfs dubbele gewrichten.

Belden heeft een geminiaturiseerde universele koppeling voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in chirurgische instrumenten die een oplossing nodig is voor een instrument dat wordt gebruikt in de minimaal invasieve chirurgie. De chirurgische handleiding manipulator, die noodzakelijk zijn een joint om de macht te brengen van het handvat om de verbindingsas. De chirurgische systemen in te vullen het gat tussen conventionele chirurgische instrumenten en de chirurgische robotica. Terwijl conventionele instrumentatie niet voldoet aan de eisen van geavanceerde endoscopische chirurgen, robot systemen zijn te complex en te duur voor de dagelijkse routine gebruik. De instrumentatie bedrijf handleiding manipulator systeem vertegenwoordigt een nieuwe klasse van chirurgische apparatuur volledig gericht op het bieden van volledige vrijheid om te werken en een optimale ergonomie zonder de complexiteit van elektromechanische robot apparaten. De chirurgische systeem is ontworpen om endoscopische hechten en andere chirurgische manoeuvres verbeteren en kan worden gebruikt voor een groot aantal operaties in verschillende klinische specialiteiten.

De chirurgische systeem bestaat uit twee met de hand geleide chirurgische manipulatoren. Afhankelijk van de chirurgische taak, kan grijpers, schaar, naald houders en andere apparaten worden aangesloten op de punt en de omschakeling duurt slechts enkele seconden. Het systeem vereist een kruiskoppeling de kracht van de handgreep, die als natuurlijk verlengstuk dat de beweging van de hand emuleert door naar de verbindingsas. De voeg zelf heeft een buitendiameter van 8 mm de beperkte ruimte van chirurgisch instrument passen. Een buigbare en draaibare tip biedt alle graden van het hanteren van vrijheid. Tijdens de ontwikkeling van het ontwerp, de klant verzocht om een gespecialiseerde hub configuratie om een beveiligde verbinding en nauwkeurige werking. Door middel van innovatieve fabricageprocessen, Belden gemaakt aanpassingen aan de standaard universele gezamenlijk concept en geleverd prototypes voor het testen. Het uiteindelijke ontwerp bevat nu de kruiskoppeling en een component van de interne uitbreiding als een enkel stuk, dat oorspronkelijk werd gedaan als twee aparte stukken. Zich te houden aan de sterilisatie regelgeving vereist door de medische industrie, werd de universele koppeling vervaardigd in roestvrij staal.

Met een buitendiameter van slechts 8 mm (0.315 "), miniatuur universele Belden de gewrichten zijn niet alleen geschikt voor medische apparatuur, maar voor ook vele andere toepassingen waar de ruimte beperkt is, inclusief miniatuur machines en modelbouw. Oorspronkelijk ontwikkeld in roestvrij staal voor de handleiding werkend apparaat, miniatuur gewrichten Belden's zijn verkrijgbaar in gelegeerd staal, met of zonder platen, en een verscheidenheid van RVS-kwaliteiten voor elke toepassing past.

Social Share: