Marine U-Voegen met verbeterde watervastheid

Onderwater kruiskoppelingen en complete aandrijfas assemblagesstockphoto 13

Extreme omstandigheden, zoals op en onder zee toepassingen, vragen om corrosiebestendige materialen. Machines en componenten vereisen een uitzonderlijk hoge weerstand tegen corrosieve elementen en Belden producten zijn ontworpen om aan deze strenge eisen te voldoen. Van onder water olieveld apparatuur om drinkwater pompsystemen en voedsel verwerken van aanvragen, kruiskoppelingen Belden's en complete aandrijfas vergaderingen zijn beschikbaar in diverse RVS-kwaliteiten. Verschillende naaf configuraties, smeermiddelen en extra maatregelen, zoals laarzen, beschikbaar voor gebruik in een breed scala van corrosieve omgevingen. Belden's Actuator Connection Assen, ontwikkeld voor een onderzeese olie-servomotor, illustreert een diepgaande kennis van mariene toepassingen. Deze specifieke installatie bevond zich op de zeebodem, zo'n 330 meter onder de zeespiegel waar de kleppen werden geopend en gesloten door kleine onderzeeërs.

Om de onderzeeërs deze bewerking vanaf een veilige afstand werden de kleppen scharnierarmen assen van de aandrijving beweging en kracht naar andere delen van het systeem. De assen werden gebouwd, zoals telescopen, zodat verandering in lengte aan te passen aan kleine bewegingen en verplaatsing van de positie van de apparatuur. De complete samenstellingen werden ook ontworpen om eenvoudig te demonteren, transporteren en weer in elkaar zetten voor de herinrichting. Vanwege de extreem harde onderwaterwereld, Belden gebruik gemaakt van een hogere kwaliteit roestvrij staal voor de kruiskoppelingen. De jukken van de universele koppelingen gemaakt van zeer corrosiebestendig 316L roestvast staal. Om te voorkomen dat vreten en om de gewrichten te verbeteren 'wrijvingseigenschappen, de jukken' contactvlakken waren PTFE-gecoate. De pennen en blokken werden ook gemaakt van 316L roestvrij staal en beschermd met vet vol laarzen.

Om een hogere sterkte en een betere weerstand tegen slijtage te bieden, standaard roestvrij staal Belden's gewrichten AISI 303 roestvrij stalen jukken en AISI 416 stalen pennen en blokken. Standaard single gewrichten kunnen worden gewijzigd met een verscheidenheid van roestvrij staalsoorten, waaronder 304, 316, 17-4 en 15-5, om specifieke applicaties te voldoen. Diameter variëren van 1/2 "(13 mm) tot 6" (153 mm) met een standaard hoek van 35 °.

Social Share: