Belden Militaire Standaard (MS-serie) kruiskoppelingen zijn geproduceerd volgens de zwaarste eisen, de moeilijkste werkomgevingen te stockphoto 2weerstaan en vereisen weinig onderhoud in het veld. Deze universele koppelingen zijn speciaal ontworpen en nauwkeurig gemaakt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder aansturing en bedienings-mechanismen voor het vliegtuig, waar een lage vervorming, een hoge sterkte-gewicht verhouding en een lange levensduur verlangd worden.

De zware MS 271-serie militaire standaard universele koppelingen voldoen aan de eisen gesteld door het Amerikaanse Ministerie van Defensie voor militaire specificatie MIL-J-6193.

De MS ontwerpen die worden opgelegd voor alle Overheid / militaire en ruimtevaart applicaties worden ook gebruikt in Performance and NASCAR Racing. Het zeer sterke pen en blok-design kan worden aangepast en vervaardigd worden in diverse materialen zoals voor vliegtuigen 17-5 en 15-5 en marine grade 316 en 316L roestvrij staal voor extreme corrosieve omgevingen.

Social Share: